Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
135 g
SAB
Vna
ISBN
9789178871322
Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre (pocket)

Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2020-05-12
69
  • Finns i lager! Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Medicinska mirakelkurer visar sig nästan aldrig hålla vad de lovar. Fysisk aktivitet är det lysande undantaget! Dagens forskning visar nämligen tydligt att regelbunden träning inte är något annat än just en mirakelkur som inte bara gör att du går ner i vikt och får bättre kondition och styrka. Genom att röra på dig kan du både förebygga, behandla och i vissa fall bota sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, cancer och depression. Men det slutar inte där, din träning kommer också att ge dig mer energi, förbättra din sömn, göra dig mer koncentrerad, stärka ditt minne och immunförsvar. Dessutom kommer du inte bara att leva längre - du blir yngre rent biologiskt! Men hur ska du röra på dig för att få alla fördelar för hälsan? I den här boken presenterar läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg allt du behöver veta om den senaste vetenskapen kring träning och hälsa. Frågor du får svar på- Hur ska jag träna för att leva fem år längre? - Vilken är minsta mängd motion som ger resultat på hälsan? - Kan fem minuters träning ge lika bra effekt som en timmes? - Får jag bättre minne av att träna? - Hur stor roll spelar mina gener för hur jag presterar i spåret? - Varför får inte alla lika bra effekt? - Fettförbränning - vad visar forskningen och vilken metod är bäst?- Är träning skadligt för vissa? "Vi har skrivit den här boken därför att vi tror att många inte riktigt förstår hur viktigt det är att röra på sig regelbundet, och hur lite fysisk aktivitet som faktiskt behövs." Anders Hansen och Carl Johan Sundberg

Lyssna på Anders när han berättar om alla fördelar du får av att röra på dig: http://urplay.se/Produkter/187412-En-bok-en-forfattare-Halsa-pa-recept
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre
  2. +
  3. Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin ti... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 144 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant men konstig layout
    Sarah123, 10 oktober 2020

    En spännande och faktabaserad bok som med stöd i forskning presenterar varför och hur vi bör träna för att må så bra som möjligt - bra läsning! Tyvärr dras betyget ner av lite knepig layout: ovanliga typsnitt och text i svart och grått blandas. Just den layouten passar inte mig, men kanske upplever andra det som att boken flödar bättre såhär? När man kommer över layouten och typsnitten är det dock en lättläst och intressant bok, som presenterar sitt koncept på första sidan och sen spinner vidare på det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna