Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2020-05-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
135 g
SAB
Vna
ISBN
9789178871322

Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-05-12
89
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Medicinska mirakelkurer visar sig nästan aldrig hålla vad de lovar. Fysisk aktivitet är det lysande undantaget! Dagens forskning visar nämligen tydligt att regelbunden träning inte är något annat än just en mirakelkur som inte bara gör att du går ner i vikt och får bättre kondition och styrka. Genom att röra på dig kan du både förebygga, behandla och i vissa fall bota sjukdomar som diabetes, hjärt-kärlsjukdom, cancer och depression. Men det slutar inte där, din träning kommer också att ge dig mer energi, förbättra din sömn, göra dig mer koncentrerad, stärka ditt minne och immunförsvar. Dessutom kommer du inte bara att leva längre - du blir yngre rent biologiskt! Men hur ska du röra på dig för att få alla fördelar för hälsan? I den här boken presenterar läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundberg allt du behöver veta om den senaste vetenskapen kring träning och hälsa. Frågor du får svar på- Hur ska jag träna för att leva fem år längre? - Vilken är minsta mängd motion som ger resultat på hälsan? - Kan fem minuters träning ge lika bra effekt som en timmes? - Får jag bättre minne av att träna? - Hur stor roll spelar mina gener för hur jag presterar i spåret? - Varför får inte alla lika bra effekt? - Fettförbränning - vad visar forskningen och vilken metod är bäst?- Är träning skadligt för vissa? "Vi har skrivit den här boken därför att vi tror att många inte riktigt förstår hur viktigt det är att röra på sig regelbundet, och hur lite fysisk aktivitet som faktiskt behövs." Anders Hansen och Carl Johan Sundberg

Lyssna på Anders när han berättar om alla fördelar du får av att röra på dig: http://urplay.se/Produkter/187412-En-bok-en-forfattare-Halsa-pa-recept
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre
 2. +
 3. Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnstark : hur motion och träning stärker din... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hälsa på recept : träna smartare, må bättre, lev längre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Anders Hansen gör det igen
  Caroline , 20 juli 2022

  Lättläst och viktig bok som alla borde läsa! Om man vill veta hur man faktiskt kan öka chanserna till ett lite längre och friskare liv.

 2. Intressant men konstig layout
  Sarah123, 10 oktober 2020

  En spännande och faktabaserad bok som med stöd i forskning presenterar varför och hur vi bör träna för att må så bra som möjligt - bra läsning! Tyvärr dras betyget ner av lite knepig layout: ovanliga typsnitt och text i svart och grått blandas. Just den layouten passar inte mig, men kanske upplever andra det som att boken flödar bättre såhär? När man kommer över layouten och typsnitten är det dock en lättläst och intressant bok, som presenterar sitt koncept på första sidan och sen spinner vidare på det.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna