Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-11-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Zachrisson, Lisa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
128 g
SAB
Vebl,Dokb,Doe
ISBN
9789178871582
Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda (pocket)

Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2020-11-12
69
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Den psykiska ohälsan håller på att ta över som det stora hälsohotet i vår tid. Ett högt tempo, konstant stress och en digital livsstil med ständig uppkoppling börjar få konsekvenser för vår hjärna. För hur mycket du än gillar att kolla bildflödet på instagram, nyheterna i mobilen eller filmer på plattan, är din hjärna inte anpassad till det som dagens samhälle för med sig. Den är helt enkelt i osynk med vår tid!

Men det betyder inte att du står maktlös och att det saknas lösningar - med lite mer kunskap om hur hjärnan fungerar kommer du snart att inse att det egentligen handlar om ganska enkla och basala saker. Den mänskliga hjärnan är skapad i en helt annan tid, och kanske borde vi visa den lite mer hänsyn. Så följ med på en spännande resa och få en helt ny bild av det som händer och sker i ditt huvud!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skärmhjärnan : hur en hjärna i osynk med sin tid kan göra oss stressade, deprimerade och ångestfyllda. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Koncentrationsproblem? Läs denna!
    Freudrik, 4 maj 2021

    Tänkte innan jag började läsa att denna bok kan väl inte lära mig så väldigt mycket - jag har ju sett The Social Dilemma på Netflix - men tji fick jag. Den fördjupade verkligen min förståelse hur negativt mobiler och sociala medier påverkar oss. Det är inte vi som äger mobilerna, det är mobilerna som äger oss. Väldigt bra läsning och rekommenderar den varmt till alla!

  2. Intressant
    Mia Wingård Blom, 17 april 2021

    Intressant att få en förståelse för hur det kan bli i dagens uppkopplade hjärna, när dagens hjärna är likadan som den alltid har varit i alla tider

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Hansen