Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (67.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-25
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178871919
Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa (e-bok)

Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2020-08-25
119
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med sin nya kokbok vill Tareq Taylor och Sara Ask inspirera och vägleda alla som vill förbättra sin hälsa genom maten. Tillsammans har de gjort en gedigen kokbok med mat för hela dagen och hela veckan, ja, hela livet, varvat med peppande fakta om hur maten kan påverka vår hälsa. Genom att göra mindre (eller större) förändringar i vår livsstil kan vi faktiskt uppnå stora hälsovinster.

Recepten är enkla att både följa och variera och ingjuter självförtroende i läsaren. Smakernas mästare Tareq Taylor borgar för att allt blir riktigt gott - han gör aldrig avkall på smaken bara för att det ska vara hälsosamt. Maten är färgglad och vacker och består av mycket grönsaker, frukt, baljväxter, fisk, skaldjur, nötter, frön och nyttiga oljor, och mindre mängder kyckling, rött kött, charkprodukter och socker.

Dietisten Sara Ask står för hälsofaktan och är en garant för alla goda råd som utgår från väl grundad hälsoforskning som vi vet fungerar. Hon går också in på hur vi människor fungerar och varför vi äter det vi äter och gör de val vi gör. Varför har vissa lätt att hålla vikten och andra inte? Och hur byggs en bra måltid upp egentligen? En sak är säker, det finns inget facit för hur man ska äta och leva utan många olika sätt som kan bli rätt.

Det mesta passar den som vill försöka förebygga ohälsa liksom den som drabbats av vanliga folkhälsosjukdomar som övervikt och fetma, diabetes och hjärt-kärlsjukdom - som ofta går att påverka genom en förändrad livsstil.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det goda livet : maten som gör skillnad för din hälsa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det goda livet...
    Lena Möller, 7 oktober 2020

    Vi har aktivt använt boken i snart två veckor. Vi gör matsedel med recept från boken en gång i veckan och det har fungerat utmärkt. Många goda recept har vi provat.
    Blev en hel del inköp av nya ingredienser första veckan. 😋
    Vi kan varmt rekommendera Det goda livet: Maten som gör skillnad för din hälsa!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna