Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
477
Utgivningsdatum
2022-04-13
Upplaga
3
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Dan Zetterström, Killian Mullarney
Dimensioner
30 x 190 x 140 mm
Vikt
835 g
SAB
Ugg.07-a
ISBN
9789178872282

Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält

(29 röster)  |   Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-04-13
329
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Fågelguiden" anses vara en av de bästa fälthandböckerna i världen med sina utförliga beskrivningar av runt 1000 arter i Sverige, övriga Europa, Nordafrika och delar av Mellersta Östern. Den är en självklar följeslagare ut i fält och en oslagbar kunskapsbank för den som vill fördjupa sig därhemma. Ett måste för fågelintresserade på alla nivåer, lika oumbärlig som kikaren.

Nu kommer detta standardverk i en ny reviderad utgåva som utökats med 32 sidor. Många bildsidor har disponerats om och fått nya illustrationer och texterna har uppdaterats eller skrivits om helt. Särskilt omarbetade är avsnitten om rovfåglar, tärnor och lommar. "Fågelguiden" har kommit ut i över 20 länder och sålt i mer än 1,2 miljoner exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält
 2. +
 3. Kontaktkontraktet : lek med din hund

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kontaktkontraktet : lek med din hund av Eva Bodfäldt (inbunden).

Köp båda 2 för 524 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Fågelguiden : Europas och Medelhavsområdets fåglar i fält. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Utmärkt beskrivning

  Fåglarnas utseende beskrivs väl och deras specifika karakteristik såväl som deras förekomst i Sverige, olika delar av Europa och övriga världen. Man lär sig mycket och blir mer och mer uppmärksam på de olika fåglarna som förekommer i Sverige. Det är roligt att läsa denna bok och lätt att hitta fåglarna.

 2. Bästa fågelboken!
  Titti, 16 januari 2024

  Lätt att hitta fågeln man söker i den. Den har fantastiskt fina bilder. Bra beskrivningar. Jag rekommenderar verkligen den här fågelboken. Använder nu bara den när jag vill artbestämma.

 3. I en egen klass
  Fredrik, 29 april 2022

  Uppdaterad och kompletterad med fler teckningar på många arter, har även lyckats få med många av de mer sällsynta gäster som dyker upp.
  Är du rimligt till mycket intresserad av fåglar, så är det denna bok du ska investera i, kommer ge glädje och ökad förmåga att artbetämma dina observationer.

 4. Hög standard på denna bibel!

  Rigoröst saklig, vackra illustrationer, lätt att hitta, heltäckande; det här är en guide som du måste skaffa, vare sig du är en till och från intresserad eller nördig fågelskådare!

 5. Bästa fågelboken
  Monica Pedersen, 28 april 2022

  Oumbärlig för fågelskådare och den bästa fågelguiden i världen. En vacker klassiker, nu i ny utgåva. Bör finnas i varje naturälskares ryggsäck.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna