Skörda, lagra, laga (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2021-03-08
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Skörda, lagra, laga
Illustratör/Fotograf
Tatiana Shirbidova
Dimensioner
210 x 170 x 22 mm
Vikt
579 g
SAB
Qe
ISBN
9789178872770
Skörda, lagra, laga (häftad)

Skörda, lagra, laga

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2021-03-08
126
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?

"Skörda, Lagra, Laga" är både en trädgårdsbok med erfarna råd från mästerodlarduon Farbror Grön och en kokbok med deras bästa recept, en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skörda, lagra, laga
 2. +
 3. Rätt ur jorden : handbok i självhushållning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rätt ur jorden : handbok i självhushållning av Bella Linde, Lena Granefelt (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skörda, lagra, laga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra idé, men inget för redan kunniga
  Mea, 7 april 2022

  Jag köpte boken för att kunna ta vara på skörden och hoppades på djupare kunskaper än de jag redan har, med andra ord; de gamla beprövade metoderna som håller på att falla i total glömska pga modern (och skör) teknik. Tyvärr saknar jag mycket, i min barndom på 80-talet, lärde min mamma mig bättre metoder för att exempelvis lagra potatis och äpplen än vad som finns i boken. Med andra ord passar boken nybörjaren, men inte den som redan är lite kunnig.

 2. Gröna fingrar
  Kerstin Andersson, 21 april 2021

  Informativ. Bra för nybörjare som behöver veta vad du kan göra med det du kan odla och
  Hur du tillagar och förvarar.
  Bra också för framtida kriser.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård

  Johannes Wätterbäck, Theres Lundén

  Sugen på att börja odla dina egna grödor, men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas - från frö till skörd - och ...