Konsten att leva innerligt : existentialism för den moderna människan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (118.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ann Lagerström
Utgivningsdatum
2021-02-11
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178872800
Konsten att leva innerligt : existentialism för den moderna människan (ljudbok)

Konsten att leva innerligt : existentialism för den moderna människan (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-11

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Andlighet för moderna sökare

"Du är din egen sanning och det är bara du själv som kan svara på meningen med livet."

Sören Kirkegaard

Välkommen på en existentiell resa guidad av dig själv. En resa i ditt inre tillsammans med den danske filosofen och teologen Sören Kirkegaard - existentialismens fader. Det är 165 år sedan hans världsberömda verk Antingen - eller publicerades, ändå är hans tankar om den sökande och autentiska människan mer aktuella än någonsin.

Det finns en fråga som alla människor någon gång ställer sig: Vad är meningen med livet? Och så fortsättningen: Har jag valt rätt? Slösar jag bort min tid? Finns det något annat som är bättre och viktigare? Och varför känner jag mig så missnöjd fastän allting på ytan är så bra?

Vi lever i en tid av materiellt överflöd och oändliga möjligheter. Ändå tycks det inte räcka. Men hur bär man sig åt för att bryta trenden och åter fyllas av lust till livet?

Prästen och Kirkegaard-kännaren Ted Harris och journalisten Ann Lagerström har vänt sig till en som själv känt oron i sin egen själ och som bestämde sig för att finna en metod för den moderna sökande människan. Det handlar inte om någon snabbkurs, ingen quickfix, tvärtemot så kräver den här tekniken stort tålamod och ett livslångt engagemang. Vägen till mening har nio steg, nio möjligheter och nio utmaningar och ställer många av dina invanda föreställningar på ända.

Ted Harris, teol. dr och präst, är en av våra främsta Kirkegaard-experter. Han leder även workshops i existentiella frågor, retreater och pilgrimsvandringar.

Ann Lagerström är frilansskribent, mentor, föreläsare och ledarskapskonsult. Hon skriver om psykologi, hjärnforskning, religion, andlighet och trender.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna