Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2021-10-12
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Wilsson, Eva (form)
Illustratör/Fotograf
Graham Samuels
Dimensioner
248 x 176 x 23 mm
Vikt
747 g
SAB
Rbo
ISBN
9789178872862

Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper

(11 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-10-12
248
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vet du vad du ska göra vid ett längre strömavbrott, en plötslig vattenbrist eller hur du ska hitta dina anhöriga om ett terrorattentat slår ut kommunikationsnätet? Om inte, är Krisberedskap för alla av militären och journalisten Miguel Guerrero något för dig.

Det här är en krisberedskapsmanual som på ett enkelt och lättfattligt sätt kommer att öka din kunskap utan att du behöver investera tid, kraft och pengar på saker du inte behöver. Du kommer att kunna vara förberedd på det mesta även om du bor i lägenhet, du behöver alltså inte ha en reservgenerator i en bunker i trädgården. Här finns praktiska tips på vad du bör ha i hemmet samt vilka mentala strategier du behöver ha för olika scenarier. Det sammantaget kommer att göra dig rustad och redo om, eller när, krisen kommer!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper
 2. +
 3. När ingen lyssnar

De som köpt den här boken har ofta också köpt När ingen lyssnar av Diamant Salihu (inbunden).

Köp båda 2 för 497 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Krisberedskap för alla : en handbok för dig som inte är prepper. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Förväntade mig mycket bättre!
  Johan Svensson (Sundsvall), 13 mars 2024

  Köpte denna boken på bokrean och förväntade mig klara tips, checklistor, utrustning, vad man ska och inte ska göra och liknande. Vilken besvikelse! Har flera andra böcker om hur man klarar av olyckor, samhällskollapser och kriser med otroligt mycket konkreta saker.

  Men denna boken bara ältar på och på om saker som andra kanske upplevt eller gör. Så för ni som verkligen vill ha en bok som faktiskt kan rädda er eller göra er redo, det finns många bättre än denna. Är faktiskt väldigt be... Läs hela recensionen

 2. Ovärderlig kunskap
  Proverbz, 8 december 2021

  Vi tycker boken gett oss väldigt nyttiga kunskaper om hur man enkelt kan bli lite mer rustad om något oväntat och otrevligt skulle inträffa. Lättläst och väldigt konkreta och bra råd som är lätta att följa. Vi ska börja ge den till våra vänner som är svåra att hitta bra presenter till. Den här boken har alla nytta av.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Miguel Guerrero

 • Satan från Borlänge

  Anders Karlsen, Miguel Guerrero

  "Sluta aldrig hämnas." Det var länge en helig princip för Anders Karlsen och han förlät aldrig några oförrätter. Hans egna vänner kallade honom Satan. Genom sin gränslöshet gjorde han kometkarriär i den undre världen som ökänd knarklanga...