Kalla bad (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2021-02-12
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Kalla bad
Medarbetare
Vagnelind, Linda (foto)
Illustratör/Fotograf
Linda Vagnelind
Dimensioner
210 x 195 x 15 mm
Vikt
491 g
SAB
Vml,Dokb
ISBN
9789178873173

Kalla bad

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-02-12
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Du behöver inte vara naturmänniska, träningsentusiast eller hälsofanatiker för att börja bada kallt. Allt du behöver är en gnutta nyfikenhet och en vilja att uppleva något annorlunda och starkt. Njut av kicken efter ett kallt bad och läs om alla de positiva effekter kalla bad har på både kroppen och humöret. Bada på landet eller i stan, alla kalla bad har sin tjusning. Ett salt bad i havet har en uppiggande inverkan och ett bad i en stilla sjö verkar lugnande, ett dopp i en djup och klar tjärn ger extra närhet till naturen och ett isande vinterbad ger ny energi.

Men vad behöver man? Får man doppa huvudet? Och hur blir man snabbast varm igen efter ett kallt bad? Det och många andra frågor får du svar på i den här inspirerande boken, full av starka och vackra bilder i nyskapande form. En annorlunda hälsobok för dig som vill uppleva något alldeles extra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kalla bad
 2. +
 3. Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den goda maten : Medelhavets smaker, livsstil &... av Henrik Ennart, Charlotte Fredriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kalla bad. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hett med kalla bad!
  LillaP (Alingsås), 4 mars 2021

  Det är många som hängt på trenden att bada kallt regelbundet. Jag själv har precis börjat.
  I den här boken finns massa tips på vad du behöver tänka på innan du börjar bada kallt. Vilka fördelar det finns med detta. Dessutom innehåller den vackra och inspirerande fotografier. Synd att de övergav den inbundna versionen, hade föredragit det. Är man sugen på att testa tycker jag boken är perfekt!

 2. Åretruntbadare
  Mistergruff , 4 mars 2021

  Givande, intressant och lättläst. Beräftelse på att jag som åretruntbadare gör helt rätt. Badet är bra för både knopp och kropp.

Visa alla 2 recensioner