Överlista smärtan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (188.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Carin Hjulström, Karsten Ahlbeck
Utgivningsdatum
2021-09-08
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178873869

Överlista smärtan Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Är du en av de två miljoner svenskar som lider av långvarig smärta? Kanske har du gång på gång sökt hjälp inom vården, men känt dig ensam och misstrodd när du fått höra att det inte syns något på proverna eller på röntgen. Nästan som om du inte borde ha ont. Men när smärtan bitit sig fast uppfattar hjärnan det plågsamma tillståndet som kroppens nya normala med exempelvis depression, sömnbrist, minskad sexlust, minnessvårigheter och utmattning som följd. Men det finns hopp. Med kunskap om medicinering och egenvård går det att överlista hjärna och kropp. Karsten Ahlbeck, överläkare och smärtspecialist, och Carin Hjulström, journalist och författare med smärtproblematik, har tillsammans skrivit en bok om hur du kan lura smärtan, må bättre och få ett rikare liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överlista smärtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förståelse är viktigt
    Bertil, 3 oktober 2021

    En lättsam bok med stor förståelse för långvarig smärta om hur läkemedel verkar och att för många drabbade finns det en väg till ett lättare liv med mkndre smärta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna