Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (199.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Niklas Källner
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178874132
Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord (ljudbok)

Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-29

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
" ... underhållande utvikningar och oväntade vinklar på den fascinerade forskningen om icke-verbal kommunikation ... Niklas Källners personliga röst skiner igenom på sidorna."

Språktidningen

"Ser du inte vad jag säger" är uppföljaren till Niklas Källners bok "Och bilen går bra?". Denna gång tittar han närmre på allt det som inte sägs men som berättar lika mycket som det talade eller skrivna ordet. Med humor och nyfikenhet dyker Källner in i fascinerande forskning om ansiktsuttryck, röstlägen, gester och mimik. Hur kommer det sig att vissa ser sura ut när de är intresserade och varför uppfattas clowner som obehagliga? Niklas Källner delar med sig av lärdomar från sitt yrke som journalist där han insett att ögonkontakt kan vara överskattad och att man kan framstå som trevlig trots att man ställer obekväma frågor. Han bjuder även på personliga anekdoter, som den gången han fick fly in i en vassrugg efter ett misslyckat kroppsspråk. "Ser du inte vad jag säger" är en bok som ger dig helt nya perspektiv på hur vi kommunicerar med varandra utan ord.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin bok att lyssna på!
    Lisa, 12 augusti 2022

    Många intressanta berättelser och fakta som får en att fundera och reflektera.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niklas Källner

  • Och bilen går bra?

    Niklas Källner

    Lär dig fixa kallpratet! Den obehagliga tystnaden. Brukar du också kasta ur dig plattityder som "åh vilket vackert väder vi har fått" för att snabbt bryta den? Då är Och bilen går bra? precis den bok du behöver. Här delar Niklas Källner ...