Vardagsvackert och festfyrverkeri : kreativitet och smaker för hela året (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (26.2 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-03-10
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178874958

Vardagsvackert och festfyrverkeri : kreativitet och smaker för hela året E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2023-03-10
134
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En inspirationsbok för hela året med finurliga gör-det-själv-projekt och goda, enkla recept. Kreatören och inspiratören Helena Lyth har här samlat sina favoriter för att fira både högtider och årstider. Boken inleds, precis som kalenderåret, med vår stora pizzahögtid - nyårsdagen. Vägen går sedan över påsk och jul via vackra tisdagsdukningar till fredagsmys och året fylls med både fest och pyssel.

Klassiska rätter möter spännande tips och flätas samman med kreativa idéer för hela familjen. Äggmoln, kanderad syren, blödande ljus och kottgirlanger - allt får plats. Med utgångspunkt i att det ska vara snabbt och billigt att börja skapa, t ex med det som finns hemma och material från naturen, inspirerar boken till kreativitet och festlig vardag.

Vinnare av Svenska Måltidsakademiens pris i kategorin "Måltidsutensilier" 2023.

Juryns motivering: "Författarinnan tar oss året runt och pyntar därefter. Vackra chokladhjärtan till Valentin, målade ägg till påsk, gult och blått till nationaldagen, höstlov till skördetiden och självklart en uppsjö av julpyssel. Allt varvat med årstidens anpassade recept."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Lyth

  • Julprassel & decembermys : en jul att uppleva med alla sinnen

    Helena Lyth

    Älskar du också julen? Är du en sån som börjar planera julbaket i september, räknar dagarna tills du kan sätta hyacintlökarna, ständigt funderar på fiffiga julpyssel och sneglar längtande mot julpyntet i lådorna på vinden året om? Då välkomnar vi ...