Sov dig till ett bättre liv : vad andning, sex, melatonin, tyngdtäcke, fullmåne och kiwi kan göra för din sömn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (131.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Linderoth, Christian Benedict
Utgivningsdatum
2023-10-13
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178876402
Sov dig till ett bättre liv : vad andning, sex, melatonin, tyngdtäcke, fullmåne och kiwi kan göra för din sömn (ljudbok)

Sov dig till ett bättre liv : vad andning, sex, melatonin, tyngdtäcke, fullmåne och kiwi kan göra för din sömn Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-13

Styckköp

109
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Släck ljuset, dra upp täcket och förbered dig på en underhållande resa in i sömnens värld! I den här boken berättar sömnforskaren Christian Benedict om allt från de populäraste sömnfixarna, som tyngdtäcken, sex och kiwi, till hur sömnen påverkar din kropp och själ. Han beskriver hur den kan göra dig och samhället rikare, smartare, friskare - och faktiskt mer attraktiv.

Christian berättar också om de största sömnbovarna och vad du kan göra för att minska risken att de stjäl din sömn. Och hur är det egentligen, är en digital livsstil och bra sömn en motsägelse eller går det att kombinera?

Med förord av Christian Benedict.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sov dig till ett bättre liv : vad andning, sex, melatonin, tyngdtäcke, fullmåne och kiwi kan göra för din sömn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sömn
    Star, 13 november 2023

    Mycket bra förklarad på ett tillgängligt, trevligt och intressant sätt. Älskar den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christian Benedict