Välkommen till Addamsville (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2020-03-08
Förlag
Modernista
Översättare
Lottie Eriksson
ISBN
9789178932481
Välkommen till Addamsville (e-bok)

Välkommen till Addamsville (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-03-08
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När skolvaktmästarens bostad brinner pekar alla i Addamsville - inklusive polisen - ett anklagande finger mot Zora. Med en försvunnen spökjägarmamma vars uppdrag Zora fått ta över, en pappa som sitter bakom lås och bom efter att ha försökt lura halva staden på pengar och en storasyster som varit ungdomsgängsledare, ligger det nära till hands att beskylla Zora för det mesta som går fel.

Zora måste nu avslöja den skyldige, trots att det inte verkar finnas en enda ledtråd. Till sin hjälp har hon sin kusin Artemis, som visserligen är utomordentligt irriterande men har värdefulla kunskaper om stadens lokalhistoria.

FRANCESCA ZAPPIA är en amerikansk författare och serietecknare som bor i Indiana, USA. Eliza och hennes monster är hennes andra bok - en stark och gripande ungdomsroman, rikt och originellt illustrerad med seriestrippar och skärmdumpar. Välkommen till Addamsville är hennes senaste, läskiga bok - även den här gången illustrerad av Francesca Zappia själv.

»Francesca Zappia skapar en fängslande fantasivärld och väver samman småstadsestetik, gotisk sensibilitet och komplexa karaktärer i en lysande Buffy the Vampire Slayer-aktig historia.« Publishers Weekly
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Zappia Francesca

  • Eliza och hennes monster

    Zappia Francesca

    »En uppslukande skildring av depression och ångest, av vänskap och kändisskap på nätet.« |¿ Kirkus Review Illustrerad succéroman om ett liv på nätet och i den verkliga världen: I verkligheten är artonåriga Eliza Mirk blyg, knepig, smart och helt u...