Rebell (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Legend (del 4)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2020-05-09
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
ISBN
9789178933044
Rebell (e-bok)

Rebell E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-05-09

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Eden Wing har i åratal levt i sin brors skugga. Trots att han är toppstudent på sin skola i Ross City, Antarktis och en briljant uppfinnare, känner de flesta till honom enbart som Daniel Wings lillebror.
Ett decennium tidigare var Daniel känd som Day, pojken från gatan som ledde den revolution som räddade Republiken. Men Day är inte längre den unga man som en gång var nationens hjälte. Han har lämnat sitt gamla liv bakom sig och gömmer sig nu från världen. Allt som betyder något för honom är att hålla Eden i säkerhet, även om det kräver att han ger upp June, sitt livs stora kärlek.
Bröderna måste försöka acceptera vad de har blivit under sin tid i Republiken, men en ny fara smyger sig in i det glapp som uppstått mellan dem. Och snart blir Eden så djupt indragen i Ross Citys mörka om - råden att inte ens hans legendariske bror kan rädda honom. Åtminstone inte ensam.

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-serien, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Rebell är den fjärde och avslutande boken i Legend-serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie Lu