Tyst offer (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
John Mackenzie (del 1)
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2021-03-10
Förlag
Modernista
Översättare
Åsa Brolin
Originaltitel
A Silent Death
SAB
Hce
ISBN
9789178933563
Tyst offer (inbunden)

Tyst offer

Inbunden Svenska, 2021-03-10
209
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Ny kriminalroman av Peter May om den skotske kriminalkommissarien John Mackenzie

Södra Spanien, 2020. När Jack Cleland - en britt på rymmen från ett spanskt fängelse - ser sin flickvän dö, nermejad i en polisjakt som bland annat involverar kriminalkommissarie Cristina Sanchez Pradell, svär han på att hämnas.
Cristinas moster, Ana, lider av den sällsynta sjukdomen Ushers syndrom och har varit dövblind under hela sitt vuxna liv. Ana är kärnpunkten i Cristinas värld - och i Clelands grymma hämndplan...
John Mackenzie, en lysande men temperamentsfull utredare från Glasgow, tas in för att hjälpa de spanska myndigheterna med jakten. Bara Mackenzie kan tysta Cleland innan rymlingen får det sista, blodiga ordet.

 

PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 5 miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA. Tyst offer är hans nya, fristående kriminalroman om den skotske kriminalkommissarien John Mackenzie.
Visa hela texten

Fler böcker av Peter May