En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Enzo Macleod (del 3)
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2020-05-29
Förlag
Modernista
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789178933839

En kamp mot klockan (Enzo Macleod, del 3) E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2020-05-29

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Enzo Macleod har diagnosticerats med en dödlig sjukdom och försöker samtidigt lösa ett av de mest förbryllande kalla fallen i Frankrikes historia. Tiden håller på att rinna ut för honom, i mer än en bemärkelse. Som om det inte vore illa nog blir hans dotter nästan dödad, Enzo själv blir rånad - och därefter häktad. Någon försöker smutskasta honom. Och sätta dit honom för mord.
Det blir snart uppenbart att en mördare, som hittills alltid lyckats komma undan, nu har trätt fram ur det förflutna och är beredd att göra vad som helst för att stoppa Enzo. Som i sin tur tvingas göra bruk av all sin rättsmedicinska kunskap för att lösa fallet - innan det är för sent...

PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hans Lewis-trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för »Årets bästa kriminalroman« i USA.

»Peter May är en av mina nya favoriter.« Magnus Utvik, Gomorron Sverige, SVT

»Peter May har en oerhört stark förmåga att skriva fängslande.« Johannas Deckarhörna
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter May