Kvinnan som jagade ensam (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (442.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hatet-trilogin (del 3)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2020-05-14
Förlag
Modernista
ISBN
9789178934331

Kvinnan som jagade ensam Ljudbok

(13 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-14

Styckköp

159
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Tredje boken i Magnus Jonssons succétrilogi om krypteringsexperten Linn Ståhl.

»Doktoranden Linn Ståhl på KTH är en trovärdigare Lisbeth Salander« Lotta Olsson, DN

Linn Ståhl har bestämt sig för att aldrig mer samarbeta med Stockholmspolisen. Men när en av hennes tidigare vänner från Antifascistisk aktion söker upp henne i ett känsligt ärende och kort därefter återfinns död, kan hon inte undvika att bli involverad.
Linn går motvilligt med på att ännu en gång bistå kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson i en svår och mångbottnad utredning. Samtidigt slits hon mellan dubbla lojaliteter: hon inser att AFA behöver hjälp utifrån, men är inte beredd att avslöja organisationens olagliga aktiviteter för polisen.
För att inte behöva förråda någon startar Linn en parallell utredning och påbörjar på egen hand jakten på den misstänkta infiltratör som verkar avrätta AFA-medlemmar en efter en. Spåren leder henne till Danmark, till människor som redan tidigare velat se henne död.

MAGNUS JONSSON är uppvuxen och bosatt på Södermalm i Stockholm. Han arbetar som gymnasielärare och åker gärna skateboard på fritiden. 2016 kom hans succédebut, Mannen som lekte med dockor, första boken i Hatet-trilogin, som året efter följdes av Asätarna i Kungsträdgården. Kvinnan som jagade ensam är den tredje och avslutande delen i trilogin.

Om Magnus Jonsson och Hatet-trilogin:

»En rafflande, filmisk historia som vartefter den fortgår gör mig andfådd.« Anna Liv Lidström, Dagensbok.com

»Riktigt spännande svensk deckare. Magnus Jonsson kan verkligen skriva och själva mordfallet är klockrent, inte riktigt likt någonting jag tidigare läst.« Månadens bok - Bokraden

»Magnus Jonsson kan verkligen skriva! Miljöbeskrivningarna är så målande att det kändes som att man var i Stockholm en vacker vårdag.« A Bookaholic Swede
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Magnus Jonsson