Den ädla konsten of not giving a f*ck (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (184.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mattias Linderoth
Utgivningsdatum
2020-03-02
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
ISBN
9789178934560
Den ädla konsten of not giving a f*ck (ljudbok)

Den ädla konsten of not giving a f*ck Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-02

Styckköp

143

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
VÄRLDSSUCCÉN OM HUR DU FÅR ETT LYCKLIGARE LIV - NU ÖVER 8 MILJONER SÅLDA EXEMPLAR!

Mark Manson presenterar ett på ytan enkelt och samtidigt revolutionerande perspektiv: Att bry sig mindre och i stället fokusera på rätt saker är det mest effektiva sättet att leva ett lyckligare liv!
I Den ädla konsten of not giving a f*ck får du mängder av skarpa och underhållande anekdoter som illustrerar vad som gör detta synsätt så omvälvande samt ett stort antal konkreta tips på hur du gör för att ge ditt liv en ny och bättre riktning.

MARK MANSON [f. 1984] är en amerikansk författare bosatt i New York, vars självbetitlade blogg - där han skriver om relationer, livsval och populärpsykologi - har över två miljoner besökare i månaden. Den ädla konsten of not giving a f*ck [The Subtle Art of Not Giving a F*ck] har blivit en internationell succé och redan sålt i otroliga åtta miljoner exemplar.

»En rak och kompromisslös bok full av bra råd som går emot dina vanliga instinkter. En njutning att läsa och väl värd att läsa om. En måttstock som andra självhjälpsböcker borde mätas med.« Kirkus Reviews
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den ädla konsten of not giving a f*ck. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Som en välbehövlig käftsmäll
    Lilla O, 23 januari 2021

    Den här boken skulle väldigt många människor må bra av att läsa/lyssna på. Den ger perspektiv, är hoppfull utan att vara överentusiastisk och handlar om det egna ansvaret. Att acceptera att livet inte ser ut som Instagram. Fullständigt bisarr, samtidigt uppfriskande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mark Manson