STORA och lilla AaBbCc (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (40.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2020-10-02
Förlag
Modernista
Illustratör/Fotograf
Saga Bergebo
ISBN
9789178934867
STORA och lilla AaBbCc (e-bok)

STORA och lilla AaBbCc E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-10-02

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En fartfylld resa från A till Ö i Hellsings anda

Följ med på en fartfylld resa från A till Ö, med smått och stort sida vid sida!
En färgsprakande ABC i bästa Lennart Hellsing-anda om versaler och gemener - och om den svindlande värld de formar tillsammans.
Elin Ruuths tjugonio rimmade alfabetsverser är fyllda av språklust, drastisk humor och en uppenbar vilja att inkludera ALLT - bergen i Tibet, trängseln i tunnelbanan, Kiruna på flytt, Zambeziflodens stränder... För varje ny rad som fjäderpennan skriver skiftar perspektiven, och de lekfulla växlingarna förstärks av Saga Bergebos explosivt färg- och formstarka bildsidor.
Vi flyger i hisnande hastighet mellan nutid och dåtid, natt och dag, mikro och makro - från A till Ö - genom ett galaktiskt system där allt existerar på en och samma gång.

ELIN RUUTH, född 1986 och uppvuxen i Luleå, är dramatiker och kulturjournalist. 2010 debuterade hon som författare med den kritikerrosade romanen Fara vill (Albert Bonniers förlag). STORA och lilla AaBbCc är hennes första bok för barn.

SAGA BERGEBO, född 1987, avslutade sin utbildning på Konstfack 2015 och har sedan dess varit verksam som illustratör och visuell berättare. Hon har tidigare illustrerat Stjärnorna ser likadana ut överallt (Rabén & Sjögren, 2018), en bilderbok om flykt med text av Marjan Svab.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Elin Ruuth