De brinnande männen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
En Alex Finn-deckare (del 1)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Modernista
Översättare
Sabina Söderlund
Originaltitel
The Burning Men
SAB
Hce
ISBN
9789178935017
De brinnande männen (inbunden)

De brinnande männen

Inbunden Svenska, 2022-04-20
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Första boken i ny hyllad kriminalserie

»En helt uppslukande deckare.« Sunday Times

När ett hus i södra London börjar brinna en kväll under pågående byggarbete rusar ett tätt sammansvetsat team av brandmän in för att rädda en man som setts i ett fönster. De kommer ut utan kropp. De säger upp sig från brandkåren. De bestämmer sig för att aldrig prata med varandra igen.
Fem år senare sätts en av männen i brand på sitt eget bröllop. Kort därefter hittas ytterligare en av dem död. Någon verkar veta vad de fem brandmännen gjorde den där kvällen, och nu är bara tre av dem kvar i livet.
Kriminalkommissarie Alex Finn och hans nya kollega Mattie Paulsen utgör ett osannolikt partnerskap. Men måste nu samarbeta i en kamp mot klockan för att hitta mördaren - innan elden fortsätter sprida sig.

WILL SHINDLER är en brittisk författare och radiojournalist. Han har arbetat på BBC i över tjugofem år och har ett förflutet som manusförfattare för TV. De brinnande männen är hans debut och första boken i serien om Alex Finn och Mattie Paulsen, en hyllad brittisk deckarserie som jämförts med Peter James and Peter Robinson.

»En explosiv thriller.« Daily Express
Visa hela texten

Fler böcker av Will Shindler