De brinnande männen (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2022-04-19
Förlag
Modernista
Översättare
Sabina Söderlund
ISBN
9789178935024
De brinnande männen (e-bok)

De brinnande männen E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-04-19
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
»En helt uppslukande thriller.« Sunday Times

»Will Shindlers debutdeckare lägger stor vikt vid att etablera huvudpersonerna, utan att tappa greppet om intrigen.« Lotta Olsson tipsar om De brinnande männen i DN

»En spännande deckare där alla vändningar sitter som de ska.« Emma Gustafsson, BTJ

När ett hus i södra London börjar brinna en kväll under pågående byggarbete rusar ett tätt sammansvetsat team av brandmän in för att rädda en man som setts i ett fönster. Men när de kommer ut har de honom inte med sig. En kort tid senare säger de upp sig, en efter en, och bestämmer sig för att aldrig prata med varandra igen.
Fem år senare bränns en av männen ihjäl på sitt eget bröllop. Kort därefter hittas ytterligare en av dem död. Någon verkar veta vad de fem brandmännen gjorde den där kvällen, och nu är bara tre av dem kvar i livet.
Kriminalkommissarie Alex Finn och hans nya kollega Mattie Paulsen utgör ett osannolikt partnerskap. Men de måste nu samarbeta i en kamp mot klockan för att hitta mördaren - innan elden fortsätter att sprida sig.

WILL SHINDLER är en brittisk författare och radiojournalist. Han har arbetat på BBC i över tjugofem år och har ett förflutet som manusförfattare för TV. De brinnande männen är hans debut och första boken i serien om Alex Finn och Mattie Paulsen, en hyllad brittisk deckarserie som jämförts med Peter James and Peter Robinson.

»En explosiv thriller.« Daily Express
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »