Outtalat (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (300.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lynburn Legacy-trilogin (del 1)
Inläsare
Malin Halland
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Modernista
Översättare
Helena Stedman
ISBN
9789178936861
Outtalat (ljudbok)

Outtalat Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-14
139
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
»En sprudlande fantasifull bok som kommer att få dig att skratta såväl som krossa ditt hjärta.« Cassandra Clare

»Gnistrande läsning!« Betyg: 5 av 5, Litteraturmagazinet

»Karaktärerna är underbara. Jag fullkomligt älskar den här boken. Betyg: 10 av 10.« Boktycke

För Kami Glass har han alltid funnits där: Jared, -pojken hon kan tala med i sitt huvud, men som ingen någonsin sett i verkliga livet - inte ens hon själv. Hon har inte helt lyckats dölja sina inre samtal med Jared för sin omgivning och Kami betraktas därför som ett lite udda inslag i Sorry-in-the-Vale, den sömniga engelska småstad hon bor i.
Trots detta har Kami funnit sin plats i det lilla sam-hället. Hon har precis startat en skoltidning tillsammans med sin bästa vän och är nöjd med det mesta i tillvaron.
Men på sista tiden har konstiga saker börjat hända. Från skogen hörs illavarslande skrik om natten och bakom fönstren på Aurimere slott är lamporna plötsligt tända igen: familjen Lynburn, som styrt staden i många generationer, har återvänt efter flera års gåtfull frånvaro. När Kami i hopp om ett scoop börjar forska i familjens historia inser hon att den lilla stad hon trott sig känna så väl är full av hemligheter. Och att pojken hon talar med i sitt huvud mycket väl kan vara nyckeln till alltihop.

SARAH REES BRENNAN växte upp vid en mörk kustlinje där tunga moln hängde över ett blygrått hav och sjömän mötte sina öden (irländskt väder: inte så bra). Hon bodde därefter en tid i New York och senare i London, och någonstans på vägen skrev hon sin första roman, The Demons Lexicon, som tillsammans med de två uppföljarna gjorde henne till en internationell stjärna. Outtalat är den första boken i hennes andra storsäljande serie: Lynburn Legacy-trilogin. Sarah Rees Brennans skriver även Sarahtales en av de mest populära bloggar-na på Livejournal och bor numera i Dublin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Rees Brennan