Aliens älskar underbyxor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (1.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Underbyxor-serien (del 1)
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Marga Pettersson
Utgivningsdatum
2020-07-15
Förlag
Modernista
ISBN
9789178937578

Aliens älskar underbyxor Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2020-07-15

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Megasuccé med över 2 miljoner sålda böcker!

Om du trodde att aliens var på väg till jorden för att erövra vår planet - tänk om. I själva verket har de kommit för att stjäla våra underbyxor. Aliens älskar underbyxor av alla slag. Det finns bara ett problem: Det finns inga underbyxor i rymden...
Aliens älskar underbyxor är den första boken i Underbyxor-serien, som även har gjort succé som animerad tv-serie på Sky Kids. En oemotståndligt charmig barnbok på rimmad vers och så rolig att läsa högt att du garanterat kommer att skratta underbyxorna av dig!
I översättning av Gunnar Nirstedt.

CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Underbyxor-böcker. En serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna!

BEN CORT har illustrerat över 50 böcker bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-låten »Octopus's Garden« till barnbok varav ett flertal har fått global spridning. Han lever i dag i Bedfordshire tillsammans med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Claire Freedman