Min kära bortgångna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
229
Utgivningsdatum
2022-03-17
Förlag
Modernista
ISBN
9789178937806
Min kära bortgångna (e-bok)

Min kära bortgångna E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2022-03-17

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är fredagskväll och fest i bostadsområdet. Ett dussintal personer dyker upp, bland dem Bengt-Alvar och hans fru Birgitta. Birgitta klagar på huvudvärk och går hem tidigt. Efter att ha sett artisten Göran Brynolfson uppträda med egna tolkningar av Oscar Levertins dikter är Bengt-Alvar så upprörd att även han måste lämna festen. Väl hemma upptäcker han att Birgitta inte är där.

Nästa dag går Bengt-Alvar ändå till jobbet som vanligt. Men när han kommer hem är Birgitta fortfarande inte där? Birgittas bror dyker upp, övertygad om att Bengt-Alvar är ansvarig för hennes försvinnande, medan Bengt-Alvars kompis Robban tror att hon varit otrogen.

Hur ska Bengt-Alvar förklara varför han inte anmält Birgitta som försvunnen ? och vart har hon tagit vägen?

ULF DURLING [f. 1940] är en svensk kriminalförfattare och psykiater. Tillsammans med bland annat Ulla Trenter och Jan-Olof Ekholm grundade han Föreningen Kriminalförfattare i Stockholm. 1971 debuterade han med pusseldeckaren Gammal ost, för vilken han belönades med Svenska Deckarakademins debutantpris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Durling Ulf

  • Domaredans

    Durling Ulf

    En ofrivillig mördare och ett aningslöst offer. En förtvivlad människa som försöker tämja sina demoner och försona sig med sitt samvete. Två berättelser vävs in i varandra och löper samman till en. Det är en förhandling i länsrätten om fortsatt ps...