Hotat rike (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Hotat rike (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
511
Utgivningsdatum
2021-07-19
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
Originaltitel
Realm Breaker
Dimensioner
216 x 145 x 35 mm
Vikt
692 g
SAB
uHce
ISBN
9789178938223

Hotat rike

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-07-19
210
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Första boken i nya Hotat rike-serien av författaren till Röd drottning

»Victoria Aveyard har gjort det igen! Hotat rike är en spännande och händelserik fantasy med älskvärda karaktärer och en oerhört välskriven handling. Jag ser mycket fram emot nästa del.« Idas recensioner

»Ett fantastiskt storslaget världsbygge!« Min bokvrå

Corayne bor vid världens ände. År efter år ser hon sin piratmamma segla i väg mot äventyr hon aldrig kommer att få vara med på. Så när en mystisk lönnmördare och en till synes odödlig jätte dyker upp på Coraynes trappa och berättar att hon är den sista medlemmen i en utdöende blodsätt - och den enda person som kan rädda världen - blir det en chans för henne att ge sig ut på ett eget äventyr.
Men världen är i djupare fara än hon någonsin kunnat föreställa sig. Corayne och hennes bundsförvanter är ensamma i en värld som långsamt håller på att gå i bitar, och de har inte mycket mer än sitt slocknande hopp kvar att hålla fast vid.
Det är ingen hjältarnas tid Corayne lever i, men stort mod kan ibland blomstra i de mörkaste vrår. Och kanske kan det vara tillräckligt för att rädda allt.
I svensk översättning av Katarina Falk.

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA, och ägnade en stor del av sin uppväxt åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Hotat rike är första boken i hennes nya Hotat rike-serie.

»En välskriven, spännande och detaljerad fantasybok.« Nolins böcker
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hotat rike
  2. +
  3. Ödets svärd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ödets svärd av Victoria Aveyard (inbunden).

Köp båda 2 för 419 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hotat rike. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasy fylld av action, politik och gemenskap

    Victoria Aveyard har gjort det igen! Hotat rike är en spännande och händelserik fantasy med älskvärda karaktärer och en oerhört välskriven handling. Det var svårt att sluta läsa om Corayne och gruppens äventyr, och jag fastnade snabbt för alla djupa och väl genomtänkta karaktärer.

    Det finns ett fint djup i både handling och karaktärer, under bokens gång får läsaren följa berättelsen från flera olika karaktärers perspektiv och detta skapar en bra överblick över världen och alla karakt... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Victoria Aveyard