Hotat rike (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Realm Breaker (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2021-07-21
Förlag
Modernista
Översättare
Katarina Falk
Originaltitel
Realm Breaker
SAB
uHce
ISBN
9789178938223
Hotat rike (inbunden)

Hotat rike

Inbunden Svenska, 2021-07-21
196
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Första boken i nya Realm Breaker-serien av författaren till Röd drottning

Corayne bor vid världens ände. År efter år ser hon sin piratmamma segla i väg mot äventyr hon aldrig kommer att få vara med på. Så när en mystisk, till synes odödlig lönnmördare dyker upp på Coraynes trappa och berättar att hon är den sista medlemmen i en utdöende blodsätt - och den enda person som kan rädda världen - blir det en chans för henne att ge sig ut på ett eget äventyr.
Men världen är i djupare fara än hon någonsin kunnat föreställa sig. Corayne och hennes slashasar till bundsförvanter är ensamma i en värld som långsamt håller på att gå i bitar, och de har inte mycket mer än sitt slocknande hopp kvar att hålla fast vid.
Det är ingen hjältarnas tid Corayne lever i, men stort mod kan ibland blomstra i de mörkaste vrår. Och kanske kan det vara tillräckligt för att rädda allt.

 

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA, och ägnade en stor del av sin uppväxt åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Hotat rike är första boken i hennes nya Realm Breaker-serie.

 

Om Röd drottning-serien:

 

»Röd drottning-serien är ett fantastiskt världsbygge, med temperamentsfulla karaktärer och våghalsiga vändningar i intrigen.« The Guardian

»Perfekt för den som vill ha fantasy med övernaturliga förmågor, intriger och maktspel.« Boktycke
Visa hela texten

Fler böcker av Victoria Aveyard