Bekännelsen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (329.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2021-06-21
Förlag
Modernista
Översättare
Hanna Williamsson
ISBN
9789178939251
Bekännelsen (ljudbok)

Bekännelsen Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-06-21

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ny fristående thriller av Jo Spain - författaren till succéthrillern Förlåt oss våra synder

»Smart, intensiv, uppslukande. En magnifik thriller med full dramatik från första sidan.« Sunday Mirror
»Tät och klaustrofobisk. En suverän thriller.« Literary Review
Sent en kväll kliver en man in i det luxuösa hem som tillhör den ökände bankiren Harry McNamara och hans fru Julie. Mannen attackerar Harry, obeskrivligt brutalt, medan Julie ser på, fastfrusen av skräck.
Det ser onekligen ut som att Harrys många synder - korruption, girighet, svek - till sist hunnit ikapp honom. Och en timme senare överlämnar sig våldsmannen till polisen, som därmed har ett offer, en misstänkt gripen och till och med ett ögonvittne.
Ändå kan Julie inte släppa känslan av att det kommer mer. Var Carneys snabba bekännelse verkligen ett uttryck för hans samvete? Eller är det bara första draget i ett dödligt spel?
Hyllade irländska Jo Spains första fristående thriller Bekännelsen [The Confession] hör till årets mest efterlängtade kriminalromaner.

JO SPAIN är en irländsk författare, född i Dublin, med ett förflutet som politisk rådgivare åt den irländska regeringen. Hennes tre första romaner utgör en trilogi, inledd med debutboken With Our Blessing [2015], som utnämndes till Irish Times Crime Fiction Book of the Year. Bekännelsen [The Confession, 2018] är hennes första fristående thriller.

»Uppslukande. Jo Spain dissekerar sina karaktärers hemligheter med knivskarp precision.« J. P. Delaney, författare till Hon som kom före

»Fängslande, intensiv och med en djävulsk intrig. Jag kommer att rekommendera den till alla.« Elizabeth Haynes, författare till Glöm inte att låsa

»Jag älskade den här skruvade domesticnoir-romanen.« Claire McGowan, författare till Blood Tide
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jo Spain