Verkliga brott (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (320.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Verkliga brott (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2021-01-04
Förlag
Modernista
Översättare
Boel Unnerstad
ISBN
9789178939275

Verkliga brott Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-04

Styckköp

159

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Utsedd till årets bästa översatta deckare av Lotta Olsson, DN!
»En av världens ledande deckarförfattare.«

»Drottningen av skotsk kriminallitteratur i absolut högform!« People


Dagen då Anna McDonalds stillsamma, respektabla liv exploderar börjar som alla andra dagar. Hon gör barnen klara för skolan, lagar frukost och lyssnar på ännu en true-crimepod. Men så kommer hennes make nerför trapporna med ett tillkännagivande - och Anna är plötsligt chockad och ensam.
I desperat behov av att skingra tankarna återvänder Anna till poddens brottsfall. Andra människors problem är mycket mer engagerande än hennes egna: en förlist yacht, en mördad familj, en möjlig internationell konspiration. Men det här fallet har dessutom en koppling till Anna. Hon känner ett av offren sedan en annan del av sitt liv, ett liv som hon har gjort allt för att lämna bakom sig. Och nu är hon övertygad om att hon vet vad som faktiskt har hänt...
När en oväntad besökare sedan dyker upp utanför Annas dörr och en nyfiken granne börjar lägga sig i, finns det inte längre någon återvändo. Demonerna i hennes förflutna har vaknat till liv - och är nu ute efter henne.

DENISE MINA [f. 1966 i Glasgow] är en bästsäljande skotsk kriminalförfattare. Hennes debut Garnethill belönades med The John Creasy Dagger och sedan dess har hon etablerat sig som ett av de absolut största namnen inom den moderna kriminallitteraturen. Verkliga brott har valts till en av Månadens bästa böcker i bland annat O, the Oprah Magazine, Seattle Times, CrimeReads, Publishers Weekly och Minneapolis Star-Tribune.

»En helt fantastisk thriller.« Marilyn Stasio, New York Times
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Verkliga brott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Händelsfattigt och segt
    Loudpipe (Västra Götaland), 8 april 2024

    Trots att uppläsaren gör ett bra jobb, och försöker fånga min uppmärksamhet så kan det inte hjälpas - detta är segt och lite rörigt, och en massa "namedropping" åt alla håll att hålla reda på.
    Inget för mig för jag gjorde ändå mitt allra bästa för att hålla fokus på lyssningn och händelserna. Men, det hade kanske gått lättare om jag inte haft en ljudbok...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Denise Mina