Astrala resor ut ur kroppen (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
148
Utgivningsdatum
2005-11-01
Upplaga
1
Förlag
Arriba förlag
Medarbetare
Stenudd, Stefan (form)
Illustratör/Fotograf
Timo Ketola
Dimensioner
150 x 215 x 20 mm
Vikt
300 g
SAB
Dopb
ISBN
9789178940059
Astrala resor ut ur kroppen (kartonnage)

Astrala resor ut ur kroppen

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2005-11-01
139
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Boken är en fascinerande redogörelse av ett antal svenskars ut-ur-kroppen-upplevelser, och en handbok i hur man uppnår upplevelsen av att själen tillfälligt lämnar den fysiska kroppen. Genom ett historiskt och mytologiskt perspektiv på själsresor beskrivs dimensioner som sällan ingår i esoterisk litteratur.
Thomas Karlsson är religionshistoriker. I över femton år har han studerat esoteriska ämnen i teori och praktik. Thomas är grundare av det esoteriska sällskapet Dragon Rouge som finns i flera länder. Han har skrivit böcker om kabbala och runmagi, varit redaktionschef för tidningen Quintessens, skrivit artiklar i svenska och utländska tidskrifter, samt håller regelbundet föredrag och kurser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Astrala resor ut ur kroppen
  2. +
  3. Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysiskt mediumskap och liv efter döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den slutna kretsen : en sann berättelse om fysi... av Camilla Elfving (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Astrala resor ut ur kroppen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jätteintressant och skitspännande!
    Bara, 3 maj 2010

    När jag beställde hem boken hade jag redan ett nyupptäckt intresse för det andliga osv och sökte en större förklaring, och det fick jag! Dock så passade inte boken riktigt min stil då det var för mycket fakta än vad jag orkade läsa. MEN berättelserna och guiden var skitbra! Jag kunde inte slita mig från boken nästan, trots att jag läst ut den kände jag för att läsa den igen, igen och igen. Tipsen funkar verkligen! Jag var skeptisk men trots historierna så kände man igen sig på ett märkligt sä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Astrala resor ut ur kroppen

Övrig information

Boken är en fascinerande redogörelse av ett antal svenskars ut-ur-kroppen¿upplevelser. Boken fungerar också som en handbok för hur man steg för steg uppnår upplevelsen av att själen tillfälligt lämnar den fysiska kroppen.
Genom ett historiskt och mytologiskt perspektiv på själsresor beskrivs dimensioner som sällan ingår i esoterisk litteratur.

Thomas Karlsson är religionshistoriker. I över femton år har han studerat esoteriska och ockulta ämnen i både teori och praktik. Thomas är grundare av det esoteriska säll¿skapet Dragon Rouge som finns i flera länder. Han har skrivit böcker om kabbala och runmagi, varit redaktionschef för tidningen Quintessens, skrivit flera artiklar i svenska och utländska tidskrifter, samt håller regelbundet föredrag och kurser.