Avgrund (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (225.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Storyside
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789178977901

Avgrund Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-08-26

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den hyllade och prisbelönade eko-thrillern Annihilation är ett fenomen. Område X har varit avskuret från resten av kontinenten i årtionden. Naturen har återerövrat de sista resterna av mänsklig civilisation. Den första expeditionen återvände med rapporter om ett vackert Edenlikt landskap. Den andra expeditionen slutade med massjälvmord. Den tredje expeditionen gick under i ett regn av kulor när dess deltagare vände sig mot varandra. Deltagarna i den elfte expeditionen återvände som skuggor av sina forna jag. Inom veckor var alla döda i cancer. I Avgrund följer vi den tolfte expeditionen. Gruppen består av fyra kvinnor: en antropolog, en lantmätare, en psykolog - den faktiska ledaren - och vår berättare, en biolog. Deras uppdrag är att kartlägga landskapet, att anteckna observationer av sin omgivning, av varandra, och över allt annat, att undvika att själva bli smittade av Område X. Expeditionen anländer redo för det oväntade, och Område X lever upp till sitt rykte. Deltagarna upptäcker en enorm topografisk anomali och livsformer bortom all förståelse. Det är dock hemligheterna som de fört med sig över gränsen som till slut ska förändra allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Avgrund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra inläsare
    -, 17 mars 2023

    Väldigt bra inläsning. Men hade föredragit en kvinnoröst då berättande huvudperson är kvinna. Berättelsen i sig var nedtonad och originell.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jeff Vandermeer