Döden är bara början (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (249.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mauerfall (del 1)
Inläsare
Electra Hallman
Utgivningsdatum
2019-09-02
Förlag
Storyside
ISBN
9789178977925

Döden är bara början Ljudbok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-09-02

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Amanda Serner gjuter svarta betongsuggor i en ateljé i Kreuzberg. Hennes morfar vadar genom taggtråd i helvetet. En gyllene skalbagge klättrar upp mot taket i Hauptbahnhof. Och någonstans i den stora staden öppnar sig ett torg mellan grustäckta ruinberg.

Berlin sommaren 2017 är en stad där verkligheten börjar rämna. Kurfurstarnas gamla huvudstad bildar gräns mellan världen vi känner och världen vi har valt att glömma. I graffititäckta ödehus öppnas dörrar mot den metropol som mänskligheten har lämnat bakom sig. Under villorna vid Wannsee skymtar ett svart citadell. Ett gammalt sjukhus byggt av änglar rymmer hemligheter från tiden när konstnärer arbetade för att riva murar och trotsa makten.

Dit kommer en svensk skulptör för att söka ett nytt uttryck. Istället finner hon vägen ner i Inferno.

Döden är bara början är en skräckroman om konst och fallande murar, baserad i världen från det klassiska rollspelet KULT och skriven av författarna till spelet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden är bara början. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Infernaliskt bra!
    -, 21 november 2022

    En fullständigt lysande skräckroman som har fått alldeles för lite uppmärksamhet. Slår det mesta av samtida svensk och internationell skräck på fingrarna! Läs, lyssna, njut!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna