Familjesplitter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (222.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
När det värsta händer familjen
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2019-07-09
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010096

Familjesplitter Ljudbok

(8 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2019-07-09

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Alicia och Niklas lever ett väloljat familjeliv. De har två barn, chefsjobb, sommarhus och matkassar som dyker upp vid ytterdörren. Så slår bomben ner: Niklas är otrogen med en ung kvinna på jobbet. Chockad och dumpad tvingas Alicia in i varannan-vecka-livet. Det går sådär. Medan Niklas går vidare står Alicia still, krampande kring barnens bästa. Ojämna veckor flyr hon till sommarhuset och ägnar sig åt kryddodling, manshat och tveksamma kärlekshistorier. När hon träffar grannen Floyd, en udda, snygg bank-vd, känns det på allvar. Men kommer han att vilja lämna sin fru? "Familjesplitter" är en spännande, ärlig roman om tvåsamhet, otrohet, ensamhet och annan jävlighet. Men också om alltings början: den huvudlösa förälskelsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Familjesplitter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysig med en aning ångest
    -, 31 januari 2023

    Bra, helt vanliga vardagar med familjen. Man möter mysiga kvällar eller jobbiga känslor.

  2. Familjesplitter en fantastisk roman
    veronicas_bok_bak_liv, 13 juli 2019

    Jag har inte läst något från denna författare tidigare och jag frågar mig varför, om alla är lika bra som denna. Jag tänkte att detta är väl en i raden; skilsmässa, kärlek, sorg och trassel och visst är det så. Men jösses denna bok tog mig direkt och jag kunde inte sluta lyssna på den. En välskriven och finurlig bok med kärlek, förälskelse, sorg, ensamhet, ett driv och oväntade tvister. En ärlig roman som känns så som livet kan vara. Utan att avslöja något så gillade jag slutet starkt och jag... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marit Danielsson