Toalettpapperskungen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (55.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Morgan Alling
Utgivningsdatum
2020-04-24
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010744
Toalettpapperskungen (ljudbok)

Toalettpapperskungen Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-24

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han kunde verkligen konsten att bunkra! Möt Ejnar Svensson - den lille tjänstemannen som på grund av ett räknefel blev Toalettpapperskungen med hela svenska folket. I Maria Ernestams fenomenala kortroman vänds ett skamfyllt misstag till en seger för hela kommunen. Allt tolkat och berättat av Vallerås starke man - kommunfullmäktiges ordförande själv - inläst av Morgan Alling. Men hur långt går det att pressa en ofrivillig hjälte på hans toalettpappersbeströdda hyllningsfärd? Och vad händer om det tar stopp? En oerhört charmfull berättelse om mänsklig fåfänga, den lilla människan och livets oväntade vändningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Toalettpapperskungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Charmig berättelse med inslag av humor
    veronicas_bok_bak_liv, 30 april 2020

    Boken handlar om Ejnar som bor i Vallerås. Han är tjänsteman inom kommunen och har av misstag beställt lite för mycket toalettpapper - 4 paket blev 4 lastbilar. Till en början försöker han dölja sitt misstag men efter hand så blir han hyllad inte bara av invånarna i Vallerås utan av hela världen för hans smarta inköp då han besparat kommunen pengar. Boken är charmig, humoristisk men har även en ton av allvar. Jag gillade att läsa/lyssna på Ejnar historia om hur hans misstag blev en succé och ... Läs hela recensionen

  2. Härlig drift med en politisk pamp
    Bokfiskaren, 27 april 2020

    Jag älskade den här historien om en liten tjänsteman som plötsligt blir världsberömd för att han råkar beställa fel mängd toalettpapper. En härlig drift med en politisk pamp, medias makt och en person som inte alls vill vara känd.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Ernestam