Jag är Ozzy (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (381.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg
Utgivningsdatum
2020-06-08
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179031299

Jag är Ozzy Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-06-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Han har levt hårdare än de flesta. Tagit fler droger. Druckit mer sprit. Ständigt varit otrogen. Levt lyxliv och fattigmansliv. Träffat varenda kändis värd namnet. Och nu har han skrivit om hela den cirkus som varit och är hans liv.

"Jag har tagit dödliga doser av droger och alkohol i 30 års tid. Jag har överlevt ett flygplan som körde in i mig, självmordsöverdoser, anklagelser om mord. Och så dog jag nästan en gång när jag körde över ett gupp i marken med min fyrhjuling i snigelfart.
Människor frågar mig hur jag kunnat överleva och jag vet inte vad jag ska svara. Om man hade radat upp alla ungarna på min gata där jag växte upp och frågat vilken av oss som skulle bli 60 år, ha fem ungar, fyra barnbarn och hus i Buckinghamshire och i Bevely Hills, inte fan skulle man satt några pengar på mig. Men här är jag, beredd att berätta min historia, med mina egna ord, för första gången".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag är Ozzy. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsvärd
  Jan-Erik (Skellefteå), 22 september 2023

  Mycket underhållande och intressant. Har verkligen lämnat ut sitt liv.

 2. Otroligt bra!
  -, 24 augusti 2022

  Jag skrattade, grät och älskade! Vilken historia! Det är sjukt att han än idag fortfarande lever!

 3. Nej
  -, 25 december 2021

  Den här killen som läser, går mig på nerverna. Vad håller han på med? Läs som en normal människa och sluta spela teater! Herregud.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna