Emmas livspussel (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Emma Lind (del 2)
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2020-10-27
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179031473
Emmas livspussel (ljudbok)

Emmas livspussel Ljudbok

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-27

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Del 2: Emma Lind.

Emma är upp över öronen förälskad i sin nya pojkvän Peter. Men hur ska de få ihop sitt förhållande när hon bor i Lund och han i Stockholm?

Att berätta för barnen att deras mamma träffat en ny och yngre man, som till råga på allt är en känd sångare, är heller inte helt självklart. Särskilt inte innan Emma och Peter lärt känna varandra bättre.

Till Emmas stora förtret är hon inte speciellt bra på att dölja saker, särskilt inte för den elvaåriga dottern som verkar ha en medfödd förmåga att snoka rätt på saker. Snart har Emma snurrat in sig själv i ett nät av lögner som blir allt svårare att hålla ihop.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Emmas livspussel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sååå romantisk
  -, 17 mars 2023

  En underbar fortsättning om Emma och Peter. Uppläsaren är lika bra som innan. Man drömmer sig verkligen bort och längtar efter en sån stor kärlek. Jag hoppas att det kommer en del 3!

 2. Bjuder på härliga känslor & bubblande skratt
  millimys_books (Veberöd), 18 november 2020

  Detta är den fristående fortsättningen på Emmas nya liv. Den går därmed utmärkt att läsa fristående -även om jag rekommenderar att även läsa/lyssna på första boken också! (Mer om handlingen längre ner)

  Alltså åhhh jag vill bara tillbaka till Emma & Peter. Jag vill grotta ner mig i de härliga känslor & bubbel av skratt som denna bok förlöste! Så otroligt härlig!

  Emmas inre dialoger påminde lite om Sophie Kinsellas Becky Bloomwood - som fick mig att regelbundet explodera i gap... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Alemo