Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson-deckare (del 6)
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
SAB
Hc
ISBN
9789179033101
Skytten (pocket)

Skytten

Pocket Svenska, 2020-10-15
59
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter ett restaurangbesök en grådaskig marskväll i Uppsala svänger psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg förbi sjukhuset, där Nathalies mamma är inlagd. Utanför entrén blir de vittnen till hur transplantationskirurg Isabella Falk kallblodigt skjuts till döds av en person i rånarluva. För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens hatiska blick och medan Nathalie försöker rädda kollegans liv tar Johan upp jakten på skytten. När det visar sig att en av Nathalies farligaste patienter har hotat Isabella Falk ber Uppsalapolisen både Nathalie och Johan om hjälp med fallet. Ligger motivet i Isabella Falks privatliv eller är det ett av stadens kriminella gäng som hämnats för en misslyckad operation där en av deras ledare dog? Kanske finns det en koppling till kirurgens många Thailandsresor?

Skytten är den sjätte fristående delen i serien om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg.

Sedan debuten med thrillern Dödens pendel 2004 har JONAS MOSTRÖM rönt stora framgångar med serien om kriminalkommissarie Johan Axberg och psykiatriker Nathalie Svensson. Sommaren 2019 gav han även ut spänningsnovellsamlingen 7 dagar tillsammans med sin dotter.

"hederlig välberättad spänningslitteratur med avstamp i nutiden."
Södermanlands Nyheter

"frestas aldrig att kolla slutet i förväg. Jag vill inte missa den spännande läsningen som behåller greppet till slutet."
Länstidningen Östersund
Visa hela texten

Bloggat om Skytten