Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Nathalie Svensson-deckare (del 6)
Antal sidor
364
Utgivningsdatum
2020-10-13
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
202 g
SAB
Hc
ISBN
9789179033101

Skytten

(84 röster)  |   Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-10-13
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter ett restaurangbesök en grådaskig marskväll i Uppsala svänger psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg förbi sjukhuset, där Nathalies mamma är inlagd. Utanför entrén blir de vittnen till hur transplantationskirurg Isabella Falk kallblodigt skjuts till döds av en person i rånarluva. För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens hatiska blick och medan Nathalie försöker rädda kollegans liv tar Johan upp jakten på skytten. När det visar sig att en av Nathalies farligaste patienter har hotat Isabella Falk ber Uppsalapolisen både Nathalie och Johan om hjälp med fallet. Ligger motivet i Isabella Falks privatliv eller är det ett av stadens kriminella gäng som hämnats för en misslyckad operation där en av deras ledare dog? Kanske finns det en koppling till kirurgens många Thailandsresor?

Skytten är den sjätte fristående delen i serien om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg.

Sedan debuten med thrillern Dödens pendel 2004 har JONAS MOSTRÖM rönt stora framgångar med serien om kriminalkommissarie Johan Axberg och psykiatriker Nathalie Svensson. Sommaren 2019 gav han även ut spänningsnovellsamlingen 7 dagar tillsammans med sin dotter.

"hederlig välberättad spänningslitteratur med avstamp i nutiden."
Södermanlands Nyheter

"frestas aldrig att kolla slutet i förväg. Jag vill inte missa den spännande läsningen som behåller greppet till slutet."
Länstidningen Östersund
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skytten
 2. +
 3. Trogen intill döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trogen intill döden av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Skytten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande deckare

  Har läst flera böcker av författaren. Även denna bok är spännande och en bladvändare. Jag gillar karaktärerna. Det är trevligt med en serie av böcker där man känner sig hemtam med huvudpersonerna.

 2. Spännande

  Jag tycker att Jonas Moström skriver väldigt spännande böcker. Att denna bok utspelar sig vid Akademiska sjukhuset och i Uppsala förstärker min upplevelse (har varit där många gånger¿)

 3. Riktigt dålig!
  Bokmalen, 20 maj 2021

  Boken hamnar i absoluta botten av min betygsskala. Rörig handling, mängder av språkgrodor, och författaren verkar inte ha riktig koll på sin story. T ex är en bil silverfärgad, men omnämns några sidor senare som röd - för att i slutet av boken åter vara silverfärgad...

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jonas Moström