Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179033606
Paus i karriären (e-bok)

Paus i karriären (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-10-12

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
På ytan är Philippa Åkermans liv lika välpolerat som marmorn i köket i hennes nybyggda radhus i Täby. Hon har en framgångsrik karriär, garderoben full av färgkoordinerade märkeskläder, och en välartad dotter i en fin skola. Men varken Philippa eller 15-åriga Bianca är särskilt lyckliga.
Philippas chef är en riktig mansgris, och hon vantrivs på jobbet. Exmaken Conny, som gift om sig med sin 20 år yngre yogainstruktör, är missnöjd med hur Philippa uppfostrar deras dotter, trots att han själv inte tar något ansvar. Och Bianca är både olyckligt kär och har det jobbigt i den snobbiga skolan. Philippa känner att både hon och Bianca behöver en paus - i Philippas fall ifrån karriären. De beger sig till Philippas farmors gamla hus utanför Järvsö. Kanske är det bland trasmattor och bruna medaljongtapeter de kan hitta ett lugn i tillvaron?
Men inget blir som Philippa tänkt sig. I skidbacken träffar hon den spännande affärsmannen Erik. Samtidigt försöker Bianca para ihop henne med Sven, bonden från granngården, som är helt nöjd med att lunka runt bland mjölkkor och hönor. När sparpengarna sinar inser Philippa att hon måste fatta ett beslut, något som blir både svårare och mer brådskande med en närståendes dödsfall. Är hon redo att återvända till sin stressiga vardag med ett välbetalt jobb, eller ska hon och Bianca leva lantliv?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Paus i karriären . Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Stress
  -, 6 december 2020

  Otroligt bra bok, vardaglig, händelserik

 2. Härlig feelgood bok!!
  Annica, 2 november 2020

  Bra skrivet och kul att läsa om platser man känner igen sig i. Sträckläste boken. Väntar med spänning på nästa bok av Maria Parkhede!

Visa alla 2 recensioner