Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Helen Grace (del 7)
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2021-01-12
Förlag
Lind & Co
Översättare
Lena Kamhed
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
184 g
SAB
Hce
ISBN
9789179034467

Älskar inte

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-01-12
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kvinnokropp hittas vid sidan av en väg tidigt på morgonen. Vid första anblicken tycks det hela vara en tragisk olycka, men snart står det klart för kriminalkommissarie Helen Grace, som är den första att anlända till platsen, att det handlar om ett kallblodigt mord - kvinnan har blivit brutalt skjuten. Frågan är bara varför någon skulle vilja döda en högt älskad fru och mamma?
På andra sidan staden tvingas ett apoteksbiträde under pistolhot att stänga sin butik för att sedan som enda offer skjutas medan kunderna i butiken lämnas oskadda. Vem får leva? Vem måste dö? Vem står på tur? Tiden är på väg att rinna ut. Om Helen Grace inte kan lösa fallet kommer mer blod att spillas. Och ett enda misstag kan leda till att det blir hennes eget...

Älskar inte är en halsbrytande thriller som utspelar sig under loppet av 24 timmar. Det här är den vassaste och mest adrenalinfyllda Helen Grace-boken hittills.

M. J. ARLIDGE bor i England och har i många år arbetat med tv-produktioner, bland annat som författare till BBC-serien Tyst vittne. Älskar inte är sjunde boken i serien om kriminalkommissarie Helen Grace. Serien har sålts till ett tjugotal länder och legat på topplistor världen över.

"Boken blir en verklig bladvändare [tack vare] det snabba förloppet. Trots detta finns det plats för både miljö- och personskildringar och mänskliga tragedier."
Ölandsbladet

"Extra nerv då hela historien utspelas under 24 timmar. [...]Roy Grace ska bli tv-serie, det borde Helen också bli."
Upsala Nya Tidning
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Älskar inte
 2. +
 3. Kurragömma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kurragömma av M J Arlidge (pocket).

Köp båda 2 för 143 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Älskar inte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt spännande!
  Bokhyllaniskuggan, 14 mars 2022

  ❥ Recension

  Del 7 om kriminalkommissarie Helen Grace.

  Detta var en rafflande bladvändare där spänningen blev extra påtaglig av att berättelsen utspelar sig under ett dygn och varje kapitel börjar med ett klockslag. De korta kapitlen och perspektivhoppen hjälper också till att driva på dramatiken. Som vanligt bra språk, gestaltning och dialoger.

  Den här bokserien håller riktigt hög kvalitet och som jag när nämnt förut så är det främsta som sticker ut från andr... Läs hela recensionen

 2. Välskriven

  MJ har förmågan att skriva på ett sätt som jag fastnade för
  Välskrivet, spännande detaljerat men inte så att man tröttnar

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av M J Arlidge