Borsta tänderna och gå på pottan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Var, hur, varför?
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2021-07-16
Förlag
Lind & Co
Översättare
Sara Jonasson
Illustratör/Fotograf
Susanne Szensy
Dimensioner
197 x 177 x 18 mm
Vikt
290 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179035952

Borsta tänderna och gå på pottan

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-07-16
88
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Varför måste vi tvätta händerna? Och hur borstar man tänderna på rätt sätt? När går vi på toaletten? I den här boken får barn på ett kul sätt reda på allt som händer i badrummet, samtidigt som de får lära sig varför det är viktigt med hygien. Det är inte alltid så kul att till exempel klippa naglarna eller tvätta håret, men denna bok kan hjälpa barn att komma över det obehag som ibland förknippas med att hålla sig ren.

Var, hur, varför?-serien låter barn upptäcka världen på ett kul och lekfullt sätt. Med ett tåligt format och massor av flikar att öppna passar böckerna perfekt för vetgiriga barn. Faktatexterna är centrerade kring var, hur, varför-frågor som besvaras både i myllrande bilder och enkla, lättlästa texter.

Fler böcker i serien Var, hur, varför? på Lind & Co:

Traktorn
Var bor djuren?
Våra verktyg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Borsta tänderna och gå på pottan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Awesome!
    Appelsinpiken, 31 augusti 2023

    This book is very beautifully illustrated and has a lot of information regarding bath time, washing hands, potty time. Almost every page has few interactive elements. This is our the second book of this series and we would love to purchase the other books too. I hope the publisher will translate all of them from original German to Swedish.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frauke Nahrgang