Paus i karriären (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2020-10-26
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179039776
Paus i karriären (ljudbok)

Paus i karriären Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-26

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På ytan är Philippa Åkermans liv lika välpolerat som marmorn i köket i hennes nybyggda radhus i Täby. Hon har en framgångsrik karriär, garderoben full av färgkoordinerade märkeskläder, och en välartad dotter i en fin skola. Men varken Philippa eller 15-åriga Bianca är särskilt lyckliga.
Philippas chef är en riktig mansgris, och hon vantrivs på jobbet. Exmaken Conny, som gift om sig med sin 20 år yngre yogainstruktör, är missnöjd med hur Philippa uppfostrar deras dotter, trots att han själv inte tar något ansvar. Och Bianca är både olyckligt kär och har det jobbigt i den snobbiga skolan. Philippa känner att både hon och Bianca behöver en paus - i Philippas fall ifrån karriären. De beger sig till Philippas farmors gamla hus utanför Järvsö. Kanske är det bland trasmattor och bruna medaljongtapeter de kan hitta ett lugn i tillvaron?
Men inget blir som Philippa tänkt sig. I skidbacken träffar hon den spännande affärsmannen Erik. Samtidigt försöker Bianca para ihop henne med Sven, bonden från granngården, som är helt nöjd med att lunka runt bland mjölkkor och hönor. När sparpengarna sinar inser Philippa att hon måste fatta ett beslut, något som blir både svårare och mer brådskande med en närståendes dödsfall. Är hon redo att återvända till sin stressiga vardag med ett välbetalt jobb, eller ska hon och Bianca leva lantliv?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Paus i karriären. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Feelgood när den är som bäst
  -, 13 januari 2021

  En feelgoodroman när den är som bäst! Härlig och fin.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Parkhede

 • Fröken Perfekt

  Maria Parkhede

  I lågstadielärare Emma Bengtssons klassrum står bänkarna i raka led, pennorna är välvässade och kritorna färgsorterade. Men under den prydligt knäppta koftan bultar ett 38-årigt hjärta hos någon som drömmer om att hitta kärleken innan hon helt för...

 • Fröken Perfekt

  Maria Parkhede

  Järvsöserien, del 2. I lågstadielärare Emma Bengtssons klassrum står bänkarna i raka led, pennorna är välvässade och kritorna färgsorterade. Men under den prydligt knäppta koftan bultar ett 38-årigt hjärta hos någon som drömmer om att hitta kärlek...