Det lilla galleriet i solen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (194.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2019-08-26
Förlag
Storyside
ISBN
9789179099695
Det lilla galleriet i solen (ljudbok)

Det lilla galleriet i solen (ljudbok)

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-26
162
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Julias liv går inte riktigt som hon har tänkt sig, den glimrande karriären i PR-branschen i Stockholm går allt annat än glimrande. När Tom kommer hem och berättar att han har fått ett erbjudande om jobb i Kapstaden så finns egentligen inget att fundera på, det är klart de ska åka. Hon, Tom och deras son Theo till äventyret i solen. Om hon nu bara hade varit en äventyrare. Samtidigt som Julia kämpar för att bygga upp ett nytt liv i Kapstaden inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför är Tom så grinig hela tiden? Grannen, galleristen till Det lilla galleriet, måste hon hacka på henne om varenda småsak? Vad krävs egentligen för att komma med in i gemenskapen på skolan? Skulle inte livet i solen vara mycket lättare? Det lilla galleriet i solen är en berättelse om att börja om på en helt annan plats där inget blir som man förväntat sig. En bok om oväntade vänskapsförhållanden, en ouppfostrad hund, en attraktiv veterinär, en berömd tavla och ett litet galleri i solen... Boken innehåller också extramaterial med författarens bästa tips för Kapstaden med omnejd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det lilla galleriet i solen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt varm och hjärtlig läsning
  Cecilia Jonsson, 1 november 2019

  En härlig, varm och lättläst roman om att börja om på en helt annan plats där inget blir som man har förväntat sig. En bok om kärlek, vänskap och att hitta sig själv i det nya.

  Boken utspelar sig i Kapstaden och tycker mig märka att författaren blandar in sina personliga upplevelser av staden och livet där, vilket gör den extra rolig att läsa! Jag kan varmt rekommenderad "Det lilla galleriet i solen".

 2. Mycket trevlig förströelse för stunden!
  Villivonkansbooks, 9 september 2019

  Det lilla galleriet i solen kom upp som ett boktips på Storytel och när jag såg att det var min favorituppläsare Gunilla Leining som läste boken, började jag lyssna. Jag gillar att berättelsen utspelar sig i Sydafrika, där ser jag väldigt sällan att böcker utspelar sig annars. Det är roligt att följa livet i Sydafrika för Julia och jag gillar den personliga utvecklingen hon gör genom boken. I början är hon väldigt ytlig och namedroppar skor, kläder och väskor om vartannat, vilket inte alls är... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marie Sammeli

 • Den lilla vingården vid bergets fot

  Marie Sammeli

  Ny roman av författaren till Det lilla galleriet i solen ! Har man bytt Stockholm mot Kapstaden och skapat sig en ny tillvaro i solen, ja, då man kan nog säga att man har gått från trygghetstörstande till äventyrare, konstaterar Julia nöjt. Men nä...