Kvinnor som vill ... : Om sexet, lusten och kroppen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2019-09-09
Förlag
Månpocket
Originaltitel
Kvinnor som vill ...
Medarbetare
Berglin, Ilse-Mari (form)
Dimensioner
160 x 110 x 6 mm
Vikt
108 g
SAB
Vnda
ISBN
9789179130220
Kvinnor som vill ... : Om sexet, lusten och kroppen (häftad)

Kvinnor som vill ... : Om sexet, lusten och kroppen

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-09-09
84
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Katarina Wennstam försvarar den hånade fittan, hon skärskådar rädslan för samtyckeslagen och fördömer allt vad slut-shaming heter. "Kvinnor som vill ..." är en samling av nyskrivna och tidigare publicerade texter om sexet, lusten och kroppen som visar att en hel del har hänt sedan Wennstam debuterade 2002 med "Flickan och skulden". Men mycket är också skrämmande likt. Som en av Sveriges främsta feministiska samhällsdebattörer, bland annat i hyllade sommar- och vinterprat, kämpar hon för förändring av vår syn på kvinnans sexualitet, lust och kropp. "Det handlar om att påminna kvinnor om vilken fantastisk gåva sexualiteten är och hur mycket roligt man kan ha med lusten genom livet. Kvinnors spelplan måste bli lika rymlig som mäns."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kvinnor som vill ... : Om sexet, lusten och kroppen
 2. +
 3. En riktig våldtäktsman : en bok om samhällets syn på våldtäkt

De som köpt den här boken har ofta också köpt En riktig våldtäktsman : en bok om samhällets s... av Katarina Wennstam (pocket).

Köp båda 2 för 173 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kvinnor som vill ... : Om sexet, lusten och kroppen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kvinnor som vill...
  Ewa Hardelin, 13 januari 2020

  Jag fullkomligen slukar allt som Katarina Wennstam skriver. Även i detta format levererar Wennstam så många normbrytande sanningar som hela världen borde få ta del av. Läs! Förvånas! Nicka instämmande! En nödvändig bok.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 september 2019

  Den här boken, Kvinnor som vill ¿ är en liten bok med några av Katarina Wennstams texter i. Vissa är nyskrivna och andra är publicerade tidigare. Dom handlar bland annat om sex, lust, kropp, samtycke, och metoo.

  Mycket viktiga texter, som alltid när det är Katarina Wennstam som har skrivit dom. Kan absolut rekommendera den här lilla boken, precis som allt annat som författaren har skrivit.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam