Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
284
Utgivningsdatum
2020-01-14
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
161 g
SAB
Vgab
ISBN
9789179130442
Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter (pocket)

Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2020-01-14
59
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Alla kvinnor har den kraft som behövs för att föda barn, men många blivande föräldrar känner sig ändå osäkra. Hur går det till? Vad innebär det? Hur ska vi våga? Och kanske känns förlossningen både främmande och avlägsen när graviditeten tar all uppmärksamhet?

Att föda kom ut första gången för snart tjugo år sedan och har blivit ett standardverk för blivande föräldrar. I boken ger Gudrun Abascal stöd och råd inför förlossningen utifrån sin långa erfarenhet som barnmorska. Informativt och personligt berättar hon om vikten av mental och fysisk förberedelse, om förlossningens olika skeden, förlossningsställningar, smärta och smärtlindringsmetoder, kejsarsnitt och vad som kan hända när det oförutsedda inträffar.

I nya Att föda, som är en helt omarbetad utgåva skriven i samarbete med journalisten Madeleine Svärd Huss, ingår även delar av Gudrun Abascals bok Att möta förlossningssmärtan (2009).

"Jag vill förmedla mina erfarenheter och tankar kring att föda, framförallt till dig som bär barnet men också till dig som kommer att finnas där i rummet när barnet föds, du är förmodligen pappa, partner eller närstående på annat sätt. Jag hoppas att du som läser ska få kunskap om vad som händer vid födseln, men också att du som ska föda hittar sätt att förbereda dig och strategier som kan hjälpa dig att få en upplevelse som du känner dig stolt över. Hur förlossningen än blir ska du efteråt kunna säga att ingen kunde ha gjort det bättre, "Jag var den som var bäst på att föda mitt barn".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter
  2. +
  3. Föda utan rädsla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föda utan rädsla av Susanna Heli (kartonnage).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att föda : en barnmorskas tankar, råd och erfarenheter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Att föda
    Katarina, 21 april 2020

    Jag tyckte verkligen om boken och skulle rekommendera den till varje gravid kvinna. Jag var lite skeptisk innan jag skulle läsa boken och tyckte att den skulle handla bara om det medicinska. Men det finns faktiskt allt man behöver veta om förlossning, både den medicinska biten men även den mentala, om hur man kan förbereda sig osv. Boken är skriven på ett tydligt och enkelt sätt utan att försöka övertyga om något. Det känns skönt att få veta mer om hur en förlossning sker och få svar på många av mina frågor!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna