Geometri för grundlärare (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
261
Utgivningsdatum
2021-01-28
Upplaga
4
Förlag
Daniel Carlsson
Dimensioner
245 x 172 x 23 mm
Vikt
720 g
SAB
Te
ISBN
9789179297527

Geometri för grundlärare

Inbunden,  Svenska, 2021-01-28
527
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken innehåller utförligt förklarad teori och lösta exempel samt rikligt antal övningar med svar och lösningsanvisningar. Även den som till vissa delar är bekant med innehållet ges här tillfälle att träna sin problemlösningsförmåga, procedurförmåga, begreppsförmåga, resonemangsförmåga och kommunikationsförmåga.

Boken är skriven för studenter som läser matematik inom Grundlärarprogrammet. Den är baserad på och har en tydlig koppling till det centrala innehåll och de förmågor som finns i grundskolans läroplan (2011). Samtidigt täcker den det innehåll av klassisk geometri som tas upp i gymnasiets kurser.

- Den 4:e utgåvan är inbunden med hård pärm och som den tredje utgåvan har den ett extra avsnitt med blandande uppgifter för att ytterligare träna begrepp och förmågor från samtliga tidigare avsnitt. Innehållet är också uppdaterat mot den reviderade läroplan för grundskolan som beslutades under hösten 2020 och som gäller för undervisning från 1juli 2021."

Om författaren:
Daniel Carlsson är universitetsadjunkt vid Matematiska institutionen, Linköpings universitet där han undervisat matematik i ca 25 år i kurser för olika program inom tekniska högskolan, filosofiska fakulteten och inom lärarprogrammen. Han brinner för undervisning och att se människor växa och utvecklas. Han har nominerats till flera priser som lärare och mottog bland annat utmärkelsen Årets pedagog vid Linköpings universitet 2006 samt blev förste mottagare till Sveriges största lärarpris; Ingemar Ingemarssons lärarpris 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Geometri för grundlärare
  2. +
  3. Nya svampboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya svampboken av Pelle Holmberg, Hans Marklund (inbunden).

Köp båda 2 för 796 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »