Balladen om sångfåglar och ormar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (563.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hungerspelen (del 4)
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2020-05-19
Förlag
Storyside
Översättare
Lena Jonsson
ISBN
9789179414344

Balladen om sångfåglar och ormar Ljudbok

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hungerspelen är tillbaks! I Balladen om sångfåglar och ormar följer vi händelserna som skedde 64 år innan Hungerspelen-trilogin utspelar sig. Balladen om sångfåglar och ormar tar sin början på morgonen inför den tionde "Slåttern". Ceremonin där regimen väljer ut vilka två ungdomar som ska delta, och med all sannolikhet slaktas, i Hungerspelen. Regimen påstår att Hungerspelen hålls för att bygga upp en stark, trygg och lydande nation. Men är det verkligen det samhället som folket vill leva i, och till vilket pris? Denna ödesmättade morgon får vi följa 18-årige Coriolanus Snow, och det kommer att dröja länge innan han blir den fruktade diktator som vi lärt känna honom som i de tidigare böckerna. Kanske får vi till och med lära känna honom som en hjälte? Med denna fjärde bok om Hungerspelen tar Suzanne Collins upp viktiga och ständigt aktuella frågor om auktoritet, våldsanvändning och vad som egentligen definierar att vara människa. Musik: David Mansfield, Copyright © 2020 by Scholastic, Inc.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Balladen om sångfåglar och ormar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Stahre, 28 november 2023

  Ger en spännande inblick i hur Snow blev den han är

 2. Snow ligger på topp
  -, 6 maj 2023

  En spännande bok om president Snows ursprung och Hungerspelens uppkomst. Rekommenderas om man vill grotta ner sig ännu mer i Suzanne Collins dystopiska värld efter att ha läst Hungerspels-trilogin.

 3. Helt fantastisk och spännande bok!
  -, 5 maj 2021

  Det går inte att beskriva hur bra den var! Har inte vart så uppslukad av en bok på väldigt länge!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Suzanne Collins