Släckta äro ljusen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (262.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Brottsplats Härnösand (del 6)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-08-11
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179457136
Släckta äro ljusen (ljudbok)

Släckta äro ljusen Ljudbok

(6 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hyllade Annika Sjögren är tillbaka med ny spänningsroman från Härnösand!

Paula har bara ett par månader kvar till pensionen och ser framemot ett lugnare liv. Men när hennes mor måste flytta in på ett demensboende står hon plötsligt själv med uppgiften att rensa ut huset. En dag gör hon ett fasansfullt fynd hon hittar spår efter ett för länge sedan begånget brott. Men vem är förövaren? Vad har modern egentligen dolt för henne under alla dessa år? I stället för att kontakta polisen försöker Paula på egen hand lappa ihop sanningen om sin familjebakgrund.

I en annan del av Härnösand tar Kristoffer, som äntligen tycks ha hamnat på rätt sida om lagen, åter kontakt med de mörkare delarna av sitt förflutna efter att han en dag får korn på ett mystiskt arv. Samtidigt sätts den unga mamman Olivia på prov när den nyblivna familjelyckan visar sig vara mer ömtålig än hon trott. Vartefter som nya relationer uppdagas vävs dessa tre öden ofrivilligt samman.

Släckta äro ljusen är en psykologisk thriller om när det förgångna kastar skuggor in i samtiden. Hur långt är vi beredda att gå när den verklighet vi känt visar sig vara förljugen?

ANNIKA SJÖGREN har sedan debuten 2007 värnat om den lilla människan och de stora frågorna i den psykologiska thrillerns form. Hennes spänningsmättade serie från Härnösand med omnejd har nått en stor publik, inte minst som ljudbok. Släckta äro ljusen är den sjätte fristående delen i "Brottsplats Härnösand".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren