Utan gränser (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lebedova-trilogin (del 1)
Inläsare
Sofia Pekkari
Utgivningsdatum
2022-10-11
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179457181

Utan gränser Ljudbok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-11

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En av Sveriges mest framgångsrika finansmän utsätts för ett brutalt rån som snart visar sig vara en skenmanöver. I själva verket är dådet en hämndaktion utförd av oligarken Ivan Fedchenkov. Men vad Fedchenkov inte vet är att den svenska militära underrättelsetjänsten har placerat sitt mest strategiska vapen för att följa hans aktiviteter officeren Olga Lebedova Josefsson.

Samtidigt försöker reportern David Hermelin ge upprättelse åt en rysk kollega som blivit mördad. Snart är också han indragen i detta storpolitiska spel.

Utan gränser är en högaktuell thriller om vår samtid där vi genom författarens unika insyn i affärsvärlden, på den politiska arenan och i media får ta del av historier som aldrig tidigare berättats. Det handlar om korruption, kriminalitet och krig men också om modiga människor som verkar i det dolda för att värna om vår tillvaro.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utan gränser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Godkänd
    -, 26 november 2022

    Helt klart godkänd med igänkänningsfaktor i miljön. Kan bli en bra fortsättning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Luciane Andrev

  • De extrema

    Luciane Andrev

    Allt har antingen redan hänt eller skulle kunna hända. I Sverige gror fundamentalismen och efter en orolig tid, med ett terrorattentat och högerextremistiska demonstrationer, bestämmer sig ungdomar från vitt skilda trosförsamlingar för att genomfö...