Armbrytning med ondskan ? Staffan de Mistura : Ett liv med krig och konflikt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (349.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Holmberg
Utgivningsdatum
2022-04-20
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789179457259
Armbrytning med ondskan ? Staffan de Mistura : Ett liv med krig och konflikt (ljudbok)

Armbrytning med ondskan ? Staffan de Mistura : Ett liv med krig och konflikt Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-20

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Staffan de Mistura är mannen som haft några av världens svå-raste medlaruppdrag. Han har en brokig bakgrund med både svenska och italienska rötter - och han återkommer ofta till vad denna bakgrund har betytt för honom och för hans möjlighet att förstå världens ledare.

I den här boken skildrar han sitt liv som internationell med-lare och krishanterare. En merit-lista som omfattar över 50 år och som spänner från konflikten på Cypern i 1960--talets början, över Vietnamkriget och konvulsio-nerna i Afghanistan, fram till det blodiga inbördeskriget i Syrien.

Följ med bakom kulisserna hos några av det senaste halvse-klets mest omtalade ledare och personligheter, däribland mo-der Teresa, Rysslands president Vladimir Putin, Syriens presi- dent Bashar al--Assad och den turkiske ledaren Recep Tayyip Erdogan.

I Armbrytning med ondskan möter vi en värld av tuffa beslut, retoriska piskor, och strategiska silkesvantar. Men vi får också bevittna mänskliga möten med potential att förändra världen till det bättre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Ohlsson

  • Armbrytning med ondskan : Staffan de Mistura: Ett liv med krig och konfliktlösning

    Erik Ohlsson

    Staffan de Mistura är mannen som haft några av världens svå¿raste medlaruppdrag. Han har en brokig bakgrund med både svenska och italienska rötter - och han återkommer ofta till vad denna bakgrund har betytt för honom och för hans möjlighet att fö...

  • Categorisation and formulation in risk management

    Peter Nilsson, Erik Ohlsson

    This book addresses three main issues. When creating risk documents for a project, the problems with categorization and formulation of risk statements appears. The book is focusing on categorization and formulation as a necessity for Experience ba...