En bebis på Strandcaféet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2020-08-13
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789179492793

En bebis på Strandcaféet E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-08-13
147
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Evie älskar sitt jobb som chef för Strandcaféet och är van vid ett högt tempo. Men nu är hon gravid och ska snart föda. Så en dag står Helen där, den snygga och irriterande kompetenta nya caféchefen. Evie och Helen ogillar varandra från första stund. Men plötsligt tar händelserna en dramatisk vändning och de båda kvinnorna förs samman på ett oväntat sätt ...

Nu kommer för första gången en av Lucy Diamonds böcker på lättläst svenska! Det är en varm och charmig historia som utspelar sig i en liten by vid den engelska kusten. Lucy Diamond (pseudonym för Sue Mongredien) är en av Englands mest omtyckta feelgoodförfattare. Hennes böcker är roliga, rappa och innehåller starka kvinnokaraktärer. Hittills har hon gett ut mer än 10 böcker som alla blivit bästsäljare. 2011 släpptes första delen i Strandcaféet-serien på engelska och flera uppföljare har följt. Hon bor i Bath med man och tre barn.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt men innehållet är anpassat för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En bebis på Strandcaféet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kändes som en novell...
    hajnika, 9 april 2021

    ...en lite längre novell.🤓Jag läste boken som EBok....trodde det är något fel på nedladdningen när plötsligt var det slut. Har läst Lucy Diamond alla böcker, men den här kändes kort och inte riktigt färdigskriven...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Diamond