Det första mordet (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ett Max Benson-fall (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2021-01-11
Upplaga
1
Förlag
Vilja förlag
Översättare
Catharina Andersson
ISBN
9789179493486

Det första mordet E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-01-11
135
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Max Benson är polis i en liten stad där det aldrig händer något. Men så hittas en man skjuten, en man som var illa omtyckt i staden. Mord är mord, och Max är beredd att lösa det på egen hand för att bevisa sin förmåga för stadens invånare. Det är dags för henne att ta itu med sitt första mordfall.

Polisen Max Benson har jobbat många år i en storstad. För att få en lugnare tillvaro flyttar hon till en liten stad med få brott. Det är vanliga fortkörningar, stulna cyklar och fylleri. Men snart snubblar hon över sitt första mord och hon får händerna fulla.

Det första mordet är första boken i serien Ett Max Benson-fall. Det är spännande böcker, som även innehåller lite humor. Kanadensiska författaren John Lawrence Reynolds har skrivit mer än 20 böcker, både skönlitterära och faktaböcker. Han har fått många utmärkelser, och två av hans romaner har vunnit det prestigefyllda Arthur Ellis Award. John bor i Burlington med sin fru Judy.

Viljas böcker är uppskattade av personer som är ovana vid att läsa eller kanske har någon form av lässvårigheter. Språket är enkelt med innehållet är anpassat för vuxna läsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Lawrence Reynolds